Advarsel mod nuvoryn

doktor

Find de rette slankepiller for dig!

Besvar 6 korte spørgsmål og få vores forslag til slankepiller, der passer til dine behov.

Trin 1 af 6

16%

Det er Januar, og efterspørgslen på slankepiller er større end nogensinde før. Alle vil gerne smide alle de overflødige kg ekstra hurtigt – og rigtig rigtig mange leder på nettet efter mirakelpillen.

Hvad tricker købet? Det gør professionalisme og troværdighed. Lige nu har et fupfirma sat sig særdeles tungt på markedsføringen af slankepiller i DK, og også rigtig mange andre europæiske lande.

Her på sitet opsummerer vi på handlen med slankepiller på recept og slankepiller uden recept. Vi konkluderer på bivirkninger, effektivitet, leveringsdygtighed med mere.

I den seneste tid har vi fået adskillige henvendelser fra folk, der har bestilt Nuvoryn slankepille og IKKE fået deres vare. Noget tyder på at folkene bag Nuvoryn, er baseret i udlandet, trækker pengene og at folkene så aldrig ser deres varer igen.

Det ses af adskillige henvendelser vi har fået her på siden, og blandt andet også af denne trustpilot anmeldelse: http://www.trustpilot.dk/review/nuvoryn-dk.com

 

For yderligere referencer på manglende levering og eller produkter der ikke virker så tjek:

http://www.complaintsboard.com/complaints/nuvoryn-nathan039s-naturals-c449804.html

 

Vi ville rigtig gerne konkludere på effektiven af Nuvoryn, men faktisk er det ikke lykkedes os at opdrive en eneste  der rent ud faktisk har modtaget sine varer fra Nuvoryn.

Dette indlæg blev udgivet i Slankepiller generelt. Bogmærk permalinket.