Acai bær fup|Acai berry scam – Acai er fupprodukt

doktor

Find de rette slankepiller for dig!

Besvar 6 korte spørgsmål og få vores forslag til slankepiller, der passer til dine behov.

Trin 1 af 6

16%

Den amerikanske handels kommission , er begyndt at slå ned på forhandlere af Acai bær ”acai berry”, der lyver og laver falske påtegninger om, at ”acai berry” har været lovpris af nyhedsssider som CNN, Fox og USA today.

Hjemmesiderne der sælger slankepillerne med ”acai bær”, anvender angiveligt vildledende taktik, hvor de forsøger at fremstå som nyhedssider, der viderformidler nyheder fra CNN, Fox med mere. Mange slankepiller virker men ACAI berry virker ikke, trods det, er det det nyeste skud på stammen fra slankepille branchen, der forsøger at snyde almindelige borgere.

En gennemgang af hjemmesiderne der sælger ”Acai berry” slankepiller viser at ALT er fake.  Forskningsresultater, forbrugernes begejstring, og de såkaldte objektive journalistiske anmeldelser. Hjemmesiderne indeholder misvisende navne og logoer fra blandt andet ABC, Fox, CBS, CNN osv. Et fotografi af den smukke tv-studievært Melissa Theuriau er også hyppigt blevet brugt, til at illustrere slankepiller baseret på Acai bær virker.

Den amerikanske handels kommission har modtaget adskillige klager fra forbrugere, der har brugt flere 100 dollars på slankepiller med acai bær, der ikke virker. Domstolene vil ende med at tvinge virksomhederne til at give refusion til forbrugerne, der har købt slankepiller og andre produkter.

Man estimerer at handlen med ikke virkende Acai bær produkter, har omsat for mere end $10 millioner amerikanske dollars.