ADVARSEL – STOP brugen af Hydroxycut nu.

doktor

Find de rette slankepiller for dig!

Besvar 6 korte spørgsmål og få vores forslag til slankepiller, der passer til dine behov.

Trin 1 af 6

16%

De Amerikanske myndigheder advarer alle folk, der er på slankekur og bodybuildere mod brugen af Hydroxycut slankepiller. Hydroxycut har vist sig at kunne give alvorlige leverskader, og forårsaget mindst et dødsfald i USA.
Hydroxycut kan i Danmark købes over internettet, og i USA fås det på apoteker og supermarkeder. Sidste år blev der solgt 9 millioner glas med slankepillen Hydroxycut.
Dr. Linda Katz fra de amerikanske fødevaremyndigheder siger, at agenturet har modtaget 23 rapporter om leverproblemer, herunder er en 19-årig dreng fra det sydvestelige USA død.

Andre patienterne oplevede symptomer, der spændte fra gulsot, eller gulfarvning af huden, til leversvigt. Den ene fik en transplantation, og en anden blev placeret på en liste for at afvente en ny lever. Patienterne var ellers sunde og deres symptomer begyndte efter de startede med at bruge Hydroxycut.

Producenten bag Hydroxycut slankepillerne, har tilbagekaldt en lang stribe produkter og råder, brugere til yderste forsigtighed.

“Selvom dette er et lille antal indberetninger i forhold til de mange millioner af mennesker, der har brugt Hydroxycut produkter gennem årene, udvise stor forsigtighed, og fordi forbrugernes sikkerhed er vores højeste prioritet, har vi frivilligt tilbagekaldt disse Hydroxycut produkter “skriver virksomheden i en erklæring på sin hjemmeside. Forbrugerne kan få refunderet deres penge ved at returnere pillerne til butikken, de købte dem fra, siger virksomheden.

Kosttilskud er ikke så stramt reguleret af regeringen som medicin. Producenter behøver ikke at bevise over for FDA, at deres produkter er sikre og effektive, før de kan sælge dem til forbrugerne.
I 2004 forbød regeringen ephedra, et ingrediens i mange kosttilskud, der er knyttet til hjerteanfald og slagtilfælde.

Sundhedsforsker Ano Lobb, der har studeret Hydroxycut og andre kosttilskud siger, at problemet kan være en ingrediens kaldet Hydroxycitric-syre. Dette stof stammer fra en tropisk frugt, og har været forbundet med leverproblemer i mindst en Medical Journal undersøgelse. “Man skal virkelig være forsigtig med kosttilskud, især slankepiller,” siger Lobb. “Folk tror, at fødevaremyndighederne har kontrolleret, at disse produkter er sikre og effektive, og det er virkelig ikke tilfældet, trods at du i markedsføringen af slankepillerne ser et væld af anprisninger og garantier for både effekt og sikkerhed.”

Køb i stedet sikre alternativer til slankepiller hos WWW.NEMHELSE.dk – din leverandør af alt fra proteinpulver, koffeinpiller, træningshandsker, vitaminpiller og meget meget mere.