Apple Cider - Høj Styrke

149,00 DKK
Tilgængelighed: På lager
SKU
Apple Cider - Høj Styrke

New Nordic Apple Cider - Høj Styrke

  • Artiskok bidrager til bedre fordøjelse
  • Krom bidrager til normalt blodsukkerniveu
  • 1 tablet dagligt - Høj styrke: 1000 mg

Apple Cider er desuden:

Vegansk, laktose- og glutenfri.

New Nordic Apple Cider - Høj Styrke

Den unikke bioaktive urte- og næringsstofkombination der findes i denne tablet, bidrager til en normal fordøjelse. Tabletten er fremstillet i Sverige og indeholder æblecidereddike pulver i kombination med artiskok og mælkebøtte ekstrakter samt krom.

1 pakke (30 stk) svarer ca. til 1 måneds forbrug

Apple Cider - Høj Styrke er tilsat flere gode ting fra naturens side, der er med til at hjælpe et vægttab på vej. Hvis ikke din krop og mave er i balance, kan det være med til at spænde ben for et ønsket vægttab.

Hvordan virker New Nordic Apple Cider?

Krom bidrager til normal omsætning af makronæringsstoffer og bidrager til normale blodsukkerniveauer. Artiskok støtter en god fordøjelse, samt vægttab og kan hjælpe med at reducere niveauet af blod lipider.

Indtagelse

Tag én tablet dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

Indhold

Æblecidereddike pulver, fyldemiddel (microkrystalinsk cellulose, tværbunden carboxymethylcellulose), artiskok ekstrakt (Cynara scolymus L.), mælkebøtte ekstrakt (Taraxacum officinalis Web.), Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose), antiklumpningsmiddel (siliumdioxide), Krompikolinat.