Bodylab Trimlet med koffein

259,00 DKK
Tilgængelighed: På lager
SKU
Bodylab Trimlet med koffein
  • Køb 3 for 233,00 DKK pr styk og spar 10%
  • Køb 6 for 200,00 DKK pr styk og spar 23%

Bodylab Trimlet med koffein:

  • Godkendt slankepille
  • Giver ekstra energi
  • Øger mæthedsfornemmelsen
  • Bidrager til vægttab 

Bodylab Trimlet med koffein er desuden:

Uden tilsat sukker, laktose- og glutenfri.

 

Bodylab Trimlet med Koffein

Bodylab Trimlet med koffein kan være god i perioder, hvor der ønskes lidt ekstra energi. Denne type Trimlet har nemlig et indhold af 50 mg koffein pr. kapsel, hvilket kan være med til at øge energien.

1 glas (180 kapsler) svarer til 1 måneds forbrug

Bodylab Trimlet er en godkendt slankepille, som indeholder glucomannanfiber, hvilket kan findes i fiberplanten konjakrod. Bodylab Trimlet kan derfor i forbindelse med motion og en energireduceret diæt bidrage til et vægttab hos voksne. 

Hvordan virker glucomannan?

Glucomannan er som sagt en fiber, der med indtagelse af vækse opløses og bliver til en gelelignende masse i mavesækken. Denne process kan derfor gå ind og give en bedre mæthedsfornemmelse og være med til at mindske overspisning. Drik derfor rigeligt med vand, når du indtager Bodylab Trimlet.

Indtagelse

Vi anbefaler du følger vejledningen på produktet, hvilket er indtagelse af 2 kapsler Trimlet 3 gange dagligt ca. 30 min før et måltid. Kapslerne indtages ved hvert hovedmåltid (morgen, middag og aften). Det er vigtigt, at du drikker masser af vand ved indtagelse for at opnå en bedre effekt.

Ved denne mængde og indtagelse, bidrager Trimlet til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet.

Er der bivirkninger ved Bodylab Trimlet?

Fibret Glucomannan er så godt som bivirkningsfrit. Det er også derfor Bodylab Trimlet er en slankepille uden recept, der kan købes online.

Der er kun registreret nogle få tilfælde/bivirkninger, hvilket er milde symptomer fra fordøjelsessystemet - såsom luft i maven.

Vi anbefaler ikke Bodylab Trimlet til

Folk med synkebesvær eller til folk, der ikke indtager tilstrækkelige mængder væske, da der risiko for kvælning.

Derudover er Trimlet et produkt for voksne og bør ikke indtages af børn eller gravide uden samråd med en læge først.

 

Indhold

Glukomannanpulver (konjakrod/amorphophallus konjac K. Koch), fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), kapsel (oksegelatine), antiklumpningsmidler (magnesiumstearat, siliciumdioxid), krom (chromchlorid hexahydrat).