Clenbuterol – effektive slankepiller, men maks 3 uger!

doktor

Find de rette slankepiller for dig!

Besvar 6 korte spørgsmål og få vores forslag til slankepiller, der passer til dine behov.

Trin 1 af 6

16%

Clenbuterol Hydrocholoride, bedst kendt bare som Clenbuterol eller Clen, er et stof, der bruges til at hjælpe med vægttab – vel at mærke brugt som slankepille. Selv om det oprindeligt blev udviklet til behandling af åndedrætsbesvær, bliver det nu i vid udstrækning brugt af sportsfolk og almindelige mennesker til at smide overflødige kg og forbedre kropskompositionen. Clenbuterol har vel og mærke i vores tid, primært fået status som slanketabletter. Mange mennesker elsker de resultater, de får med disse slankepiller, men de er trætte af konceptet om, at de kun kan tage slankepillerne i tre uger ad gangen. Vil du vide hvorfor du ikke kan tage Clenbuterol i længere perioder? Hvis dette er tilfældet, er du ligesom en masse andre mennesker, der ønsker at vide, hvorfor Clenbuterol skal køres i cyklusser for at virke som effektive slankepiller.

Hvis du har fået at vide, at du er kun må tage Clenbuterol i tre uger og derefter gå af i tre uger, så har du fået den korrekte information. Grunden til dette er, at Clenbuterol som slankepiller er brugt i højere doser end ved normal brug (astma), hvilket er tilfældet ved vægttabsdosering. Fortsætter du længere tid med clenbuterol end 3 uger, så nedregulerer du dine beta 2 receptorer. Disse er de receptorer i kroppen, som reagerer på clenbuterol. Efter tre ugers daglig brug vil din krop ikke længere reagere på clenbuterol, og fortsætter du med at tage det, så er det simpelthen spild af både tid og penge.

Grunden til, at du holder 3 ugers pause er, at det er tid til at lade dine Beta 2 receptorer opregulere sig selv igen. Du kan holde din koncentration af Beta 2 receptorer ved lige, hvis du sammen med Clenbuterol også tager Ketotifen. Hvis du tager Ketotifen samtidig, så kan du kan tage Clenbuterol i seks til otte uger, men så vil du stadig være nødt til at give dine receptorer en pause efter denne periode. 3 ugers pause skal der minimum til, for at du får det maksimale ud af clenbuterol som effektivt slankemiddel.

Hvis du gerne vil forlænge din Clenbuterol cyklus med Ketotifen skal du begynde at tage Ketotifen cirka en uge efter at du begynder at tage Clenbuterol. Du bliver nødt til at tage 1-3 milligram Ketotifen hver dag, afhængigt af din vægt. Du skal vide, at Ketotifen gør de fleste mennesker meget søvnige, så det er tilrådeligt at tage ketotifen før sengetid. Ketotifen gør også mange mennesker sultne, men hvis du tager det om natten, bør dette ikke være et problem, da du i søvne er mindre tilbøjelig til at lægge mærke til sult. Kan du ikke få ketotifen, er det værd at bide mærke i at en anden type antihistamin som eksempelvis Benadryl kan bruges til at opregulere dine beta 2 receptorer, når du vil sikre at Clenbuterol kommer til at fungere som effektive slankepiller der virker.