Coffee Diet

258,00 DKK
Tilgængelighed: På lager
SKU
Coffee Diet

New Nordic Coffee Diet

  • Glucomannan bidrager til vægttab når det indtages som en del af en energireduceret kost.
  • Vitamin B12 bidrager til et normalt energistofskifte.
  • Findes i 2 størrelser (120/360 stk.)

Daily Biotic er desuden:

Vegansk, laktose- og glutenfri.

New Nordic Coffee Diet

Start dit vægttab i dag med velafprøvede og naturlige ingredienser. Coffee Diet™ er en tablet baseret på grønne kaffebønner og glucomannan. Glucomannan bidrager til vægttab i forbindelse med en energireduceret kost.

1 pakke (30 stk) svarer ca. til 1 måneds forbrug

New Nordic Coffee Diet findes også i en pakning med 360 stk.

Hvordan virker New Nordic Coffee Diet?

Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 3 gram i doser af 1 gram hver, indtaget sammen med 1-2 glas vand, før måltider og i forbindelse med en energireduceret kost. Tabletten indeholder også vitamin B12, der bidrager til et normalt energistofskifte og mindsker træthed og udmattelse.

Indtagelse

Tabletterne skal indtages med rigeligt vand for at sikre, at de når hele vejen ned i maven. Vær opmærksom på, at der hos personer med synkebesvær (dysfagi) eller ved manglende indtagelse af tilstrækkelige mængder af væske kan forekomme kvælningsrisiko. Daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

Indhold

Maltodextrin, kapselmateriale (hydroxypropylmethylcellulose), Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), Bifidobacterium breve BR03 (DSM 16604), Lactobacillus plantarum LP01 (LMG P-21021), Bifidobacterium animals subsp. lactis BS01 (LMG P-21384), farvestof (titandioxid), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).