Daily Biotic - Mælkesyrebakterier

149,00 DKK
Tilgængelighed: På lager
SKU
Daily Biotic - Mælkesyrebakterier

Daily Biotic

  • Høj-doserede mælkesyrebakterier, der giver en sundere tarmflora.
  • Tilfører en høj koncentration af særlig udvalgte bakteriekulturer til tarmens mikroflora.
  • 1 tablet dagligt.

Daily Biotic er desuden:

Vegansk, laktose- og glutenfri.

Daily Biotic - Mælkesyrebakterier

Videnskabeligt udviklet tilskud af mikroindkapsulerede levende bakterier. Sammensætningen er nøje udvalgt til at fokuserer på et fåtal bakteriekulturer med særlige karakteristika i en høj koncentration. Bakteriekulturer der naturligt hører til i menneskets tarmsystem. 

1 pakke (30 stk) svarer ca. til 1 måneds forbrug

Microindkapsuleringen af bakteriekulturene i denne kapsel, giver mælkesyrebakterierne optimale forhold til bevarelse af aktiviteten. Antallet af levende bakterier er bestemt ved cytofluorometri. 

Hvordan virker Daily Biotic?

Mælkesyrebakterier hjælper med til at opretholde en sund tarmflora. En sund tarm er utrolig vigtig, når man taler om vægttab, idet man har nemmere ved at udskille affaldsstoffer fra kroppen og bedre kan optage næring af sin mad.

Indtagelse

Tag 1 kapsel dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Vi anbefaler at kapslerne tages hele. Skal ikke opbevares i køleskab. Kan opbevares tørt ved stuetemperatur udenfor direkte sollys. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke erstatte en varieret kost og sund livsstil. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 1 år. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. 

Indhold

Maltodextrin, kapselmateriale (hydroxypropylmethylcellulose), Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), Bifidobacterium breve BR03 (DSM 16604), Lactobacillus plantarum LP01 (LMG P-21021), Bifidobacterium animals subsp. lactis BS01 (LMG P-21384), farvestof (titandioxid), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).