Ikke stærke Peberfrugter er også fedtforbrændende.

doktor

Find de rette slankepiller for dig!

Besvar 6 korte spørgsmål og få vores forslag til slankepiller, der passer til dine behov.

Trin 1 af 6

16%

Forestil dig tilfredsheden, mens du nyder din ynglings mexicanske ret – måske en kæmpe burrito med et fint lag jalapenos i tynde skiver. Hvad sker der når man spise mere peber, end man lige har planlagt? Giver tanken dig sved på panden og en varm fornemmelse i kroppen?
Faktisk kan fødevareforskere fortælle dig, at chilipeber indeholder et stof, der hedder capsaicin, der ikke kun fungerer som krydderi, men også får din kropstemperatur til at stige. Hypotesen er at planter har udviklet sig til at indeholde capsaicin, fordi det beskyttede dem mod at blive spist af insekter og andre planteædere. Dog er køkkener verden over afhængige af capsaicin fra peber for at tilføje skarphed og som et pift til de mange traditionelle fødevarer. Chili-junkier vælger ligefrem bevidst at spise ekstra chili for at få varmen. Det er bevist at chili øger fedtforbrændingen, og derfor også ofte er en vigtig ingrediens i slankepiller der virker.
Men forskerne er ved at afdække at peberfrugter giver mere end blot smag til vores mad. I virkeligheden er der voksende beviser for, at kroppens varmeudvikling efter man har spist peber kan give en hjælpende hånd i vores søgen efter at tabe de ekstra kilo. Heldigvis er der også en fedtforbrænde version af capsaicin, der ikke smager stærkt og brænder i munden. Dihydrocapsiate (DCT) har capsaicins fordele uden at smage stærkt.

UCLA forskningscenteret for human ernæring fandt 34 mænd, og satte dem på en kaloriereduceret diæt i 28 dage. I de dage skulle de kun indtage en flydende form for måltidserstatning. Imens gav forskerne dem placebopiller eller slankepiller med indholdsstoffet DCT – den ikke stærke peber analog. Man målte alle personernes vægt og fedtmasse før, under og efter forsøget.
Deres data viste overbevisende dokumentation for, at forbrændingen var signifikant øget i flere timer efter indtagelse af DCT. Faktisk var forbrændingen næsten det dobbelte af placebo-gruppen. Studiet tyder på at DCT fra ikke stærke peber varianter, kan have samme fedtforbrændende fordel, som de stærke peber frugter. De var også i stand til at vise, at DCT forøger fedtforbrændingen signifikant, hvilket presser kroppen til at bruge mere fedt som brændstof. Dette kan hjælpe folk til at tabe sig, når de indtager en lav-kalorie diæt ved at øge stofskiftet.

Slankepiller med capsaicin, er et noget bedre alternativ end slankepiller med T3.