Det er vigtigt at teenagere spiser sammen med familien.

doktor

Find de rette slankepiller for dig!

Besvar 6 korte spørgsmål og få vores forslag til slankepiller, der passer til dine behov.

Trin 1 af 6

16%

Når børn bliver teenagere, er det ofte en udfordring for forældrene at få børnene til at deltage i de fælles måltider. Ny forskning viser dog, at fællesspisning, kan forhindre en lang række komplikationer som fedme, overvægt, anoreksi og utilstrækkelig ernæring i ungdomsårene. Center.

Faktum er at teenagere ikke ønsker at omgås særligt meget med deres forældre, og at de fleste forældre ikke kan få teenagerne til at deltage i måltiderne. Men det viser sig, at kan man bare samle hele familien til fællesmåltid 3 gange i ugen, så kan man undgå en lang stribe problemer.

Nu er de 17 seneste undersøgelser af kostvaner og ernæring, der involverer mere end 182.000 børn og unge blevet gennemgået af forskere.

Resultaterne viste, at teenagere, der spiser mindst fem måltider om ugen med deres familier er 35 procent mindre tilbøjelige til at spise uorganiseret end teenagere, der ikke gør. Forskerne definerede uorganiseret spisning som underspisning og udrensning, idet der indtages slankepiller, fremprovokeres opkastning, ved hjælp af afføringsmidler eller vanddrivende medicin, faster, spiser meget lidt, springer måltider over, og / eller ryger cigaretter for at tabe sig.

“For børn og unge med uorganiserede spisevaner, giver måltiderne en indstilling, hvor forældrene kan genkende tidlige tegn og tage skridt til at forhindre dårlige spisevaner blandt de unge, inden det bliver til rigtige spiseforstyrrelser.

Unge der spiste 3 måltider eller mere med deres familie i ugen, havde 12 procent mindre chance for at blive overvægtige, end dem der spiste mindre med deres familie. Forskerne mener at familier der indtager måltiderne sammen, bliver tættere forbundet og formentlig snakker mere om usund adfærd og andre problemer de oplever.

Hvis man ser på internationale undersøgelser, at hyppigheden af ​​fælles måltiderne begynder at falde af i teenageårene, men en masse af det, er på grund af konkurrerende krav til teenageres tid til fritidsaktiviteter, fritidsarbejde og socialliv, og ikke på grund af manglende interesse.

Undersøgelsen viste, at teenagere gerne vil deltage i familiens måltider og tror, ​​at de spiser sundere, når de deler måltider med deres familier. Ifølge eksperter, viser forskning i unges udvikling, at teenagere ønsker at holde kontakten med deres forældre.