Overvægtiges dødelighed er eksponentiel med tiden

doktor

Find de rette slankepiller for dig!

Besvar 6 korte spørgsmål og få vores forslag til slankepiller, der passer til dine behov.

Trin 1 af 6

16%

Et nyt studie fra “Monash University” har bevist en klar sammenhæng mellem overvægt og dødelighed. Des længere tid du er overvægtig, des højere bliver din chance for at dø af komplikationer forbundet med denne overvægt. I studiet har man brugt data fra mere end 5000 mennesker, der er blevet fulgt siden 1948. Alle forsøgspersoner led forud for forsøget ikke af hverken diabetes, hjerte-karsygdomme eller kræft.

Forsøget viste at dem, der levede som overvægtige i mellem 5 og 15 år, der var dødeligheden fordoblet, i forhold til dem, der ikke var overvægtige. De personer der var overvægtige i mere end 15 år havde tre gange så høj dødelighed, som dem der ikke var overvægtige.

Studiet viste at for hver 2 år ekstra man vælger at leve som overvægtig, der stiger overdødeligheden med mellem 6 og 7 %.

Dette studie giver yderligere support, til at den forudgående evidens for at fedme hænger kraftigt sammen med overdødelighed. Endvidere så giver det kraftigt belæg for at vi bør sætte tidligt ind over for fedme, og forsøge at kurere overvægtige, mens de er unge. Lever man som overvægtige fra man er 15 til man er 30, vil man stadig ryge i kategorien, der senere vil lide af statistisk overdødelighed, selvom man taber sig.

Fedmeoperationer, slankepiller, koffeinpiller og muligvis mavepacemaker, kan være en løsning, der kan hjælpe svært overvægtige igang med et permanent vægttab. Men selv slankepiller kan ikke flytte bjerge – Kun en vilje af stål og en stærkt kontrolleret psyke!