Slankepiller der virker

doktor

Find de rette slankepiller for dig!

Besvar 6 korte spørgsmål og få vores forslag til slankepiller, der passer til dine behov.

Trin 1 af 6

16%

Ca 10 linjer nede i denne tekst vil du finde masser af information om, hvordan du får fat i  Slankemedicin der virker, så bliv ved at læs – men først lidt baggrundsviden:

Slankemidler der virker, kan der være langt imellem.   På www.slankepiller.dk vil vi forsøge at være så objektive som muligt, og kun give saglig og rigtig information om hvilke Slankemedicin der virker. For at holde siden kørende økonomisk har vi solgt bannerplads i toppen af sitet. 24h7diet forhandler kun effektive piller der virker, og derfor vil vi gerne ligge navn til deres reklame. Deres mest kendte slankeprodukt, som de pt. kører kampagne på, hedder ThermoXpower . 24h7diet.com er en del af en større internetkoncern, med speciale i og  salg af Slankemidler.

 At finde effektive Slankemidleri slankepille branchen, er svært da klamhuggere tilbyder tabletter der virker mindre effektivt  end proklameret. Her kan du læse om de såkaldte klamhuggere, der udnytter folks desperate ønsker om at nå de flotte veltrimmede ideallook ved at sælge kosttilskud de påstår er  slankepiller der virker.

Tabletterne der har været på markedet i Danmark de sidste 15 år, har primært været markedsført ulovligt, været uvirksomme eller også har det været letigen, eller det oprindelige slankemiddel thermapower, der var potentielt sundhedsskadeligt. Overvægt er nutidens folkesygdom. Derfor er det ikke underligt at slankepille industrien er “big business” , og selvfølgelig er der mange, der vil forsøge at udvikle et Slankemiddel uden recept som kan sælges under dække af at være “piller der virker“. Receptfrie piller til folket, ville med korrekt markedsføring hurtigt blive en millionforretning. Her  har vi til formål at afdække hvilke Slankemidler der virker, som  der kan fås i Danmark og fællesunionen.

Der er efterhånden Slankemidler der virker  – men de fås på recept, men det er ofte farlige stoffer, der virker på hjernen og centralnervesystemet. Slankepiller på recept burde jo være slankepiller der virker, og førhen var det også slankepiller med efedrin, som rent ud faktisk havde en effekt. Tabletternes bivirkninger var desværre voldsomme og de var meget vanedannende. Der er ikke mange Slankemidler der virker på markedet som ikke kræver en recept.

Nedenfor vil vi prøve at gennemgå ingredienser i slanketabletter der virker.

Alli virker ved at binde sig til kroppens fedtnedbrydende enzymer, eller fedtemulgatorer om man vil. På den måde forhindrer Alli slankepillen kroppen i at optage fedt gennem mave-tarmkanalen. Det ufordøjede fedt passerer gennem kroppen ude at tælle med i dit kalorieindtag.

Ma Huang (Kinesisk efedra) . Indeholder efedrin ca. 8 %. Dette stof har i mange år været hovedingrediensen i slanketabletter der virker, men det har desværre mange alvorlige bivirkninger. Hurtig hjerterytme, åndenød, blodpropper i hjernen, forhøjet blodtryk og depression er nogen af de bivirkninger der har fulgt i kølvandet efter jagten på Slankemidler der virker med efedrin.

Citrus aurantium – Indeholdende det bedre kendte stof synefrin eller “bitter orange”. Det er en plante i tæt tilknytning til limeplanten, der har det meget tilsvarende navn: “citrus aurantifolia” til forveksling. Men i dette tilfælde er der bare tale om et citrontræ. Da efedrin blev forbudt at bruge i slankepiller der virker, blev kosttilskudproducenterne nødt til at finde noget nyt der havde samme effekt. Synefedrin må ikke forveksles med efedrin selvom navnet ligger meget tæt opad. Fødevaremyndighederne i Danmark har gjort “bitter orange” forbudt i DK, trods det faktum at vi bare har at gøre med en citronplante. Citronplanten er kendt for at have en appetithæmmende effekt, samt en mild effekt på CNS, således at forbrændingen sættes op, og derfor at synefrin en oplagt kandidat til at være i Slankemidler der virker. I alle videnskabelige publikationer er der et muligt belæg for 1 dødfald, som muligvis kan relateres til Citrus aurantium på verdensplan. Når det er sagt, skal man huske på at ca. 135 amerikanere hvert år dør af jordnøddeforgiftning.

Grøn Te – Ekstrakt fra grøn te er en 20 gange så kraftig antioxidant som C-vitamin. Det i sig selv burde være grund nok til tilsætte det i piller der virker. Grøn te indeholder både catechins ”katekiner” samt flavonoider. Specielt stoffet myricetin har stor betydning for den biologiske aktivitet. I studier har grøn te vist sig at have hæmmende effekt på kræftceller og har en udbredt anti-inflammatorisk funktion. I slankepiller der virker er alle disse effekte selvfølgelig positive, men er ikke kernen af effekten. Grøn te har en formidabel evne til at undertrykke appetitten, mobilisere fedt og sætte forbrændingen moderat op. Et grønt te standardprodukt der bliver brugt i slankepiller der virker, indeholder 90 % polyfenoler. 1 kapsel svarer sædvanligvis til 5 kopper te. Hvis vi skal gå mere i detaljer med at retfærdiggøre grøn te i piller der virker, så lad os kort ridse op. Grøn te indeholder koffein der sætter forbrændingen op. Endvidere så virker grøn te ved at hæmme et fordøjelsesenzym der hedder amylase. Amylase nedbryder kulhydrater så ved at hæmme dette, får man en langsommere stigning i blodsukkeret. Perfekt i slankepiller der virker. Hvis man kigger nærmere på ”American Journal of Clinical Nutrition), så har de publiceret at grøn te øger forbrændingen, sænker kolesteroltalle og øger basalstofskiftet. Derfor findes grøn te altid i Slankemidler der virker. Søger man på pubmed, så er der op mod 200 studier af grøn te, og dets specifikke indholdsstoffer, der indikerer grøn te’s positive egenskaber, og hvor grøn te altid er i slankepiller der virker.

Cayenne – Hvis du skal have slankepiller der virker, så er slankepiller der indeholder Cayenne. Det aktive stof er capsaicin. Det er dette stof der blandt andet gør at chilipebre og Tabasco er stærkt.

Denne ingrediens i slanketabletter der virker stammer oprindeligt fra Sydamerika og Cayenne bruges på nuværende tidspunkt globalt som et fødevarekrydderi. Cayenne er kendt for at øge dit stofskifte, hvilket er årsagen til at du bliver så varm og svedig efter du har indtaget krydrede fødevarer. Derfor er det en god ide med Cayenne i Slankemidler der virker.

Udover capsaicin, har cayenne andre gode indholdsstoffer, som vitaminerne C og E samt carotenoider. Det fungerer også som et effektivt stimuli til at få dit blod til at rulle i årene.

For eksempel når du kommer til skade, bliver blodcirkulationen begrænset. Ikke desto mindre, er cayenne i stand til at komme til det beskadigede eller blokerede område og dermed får du alle de næringsstoffer fra den mad, du spiser, og de væsentlige stoffer fra den medicin du indtager for at blive rask.

Hvad med at bruge cayenne vægttab i Slankemedicin der virker?

På egen hånd, kan cayenne formentlig ikke være meget effektivt til fedttab selvom en række af cayenne kosttilskuddene bliver distribueret på slankepille markedet. Men når det blandes med Ingefær, Kalium, Æble Cider Eddike, Grøn the, Guarana og flere andre urter, så kan der opnås en markant effektiv kombo, der med fordel kan bruges i slankepiller der virker.

Du kan også finde cayenne i pulver og kapselform.

Når du bruger cayenne til vægttab, så pas på ikke at indtage det i høje doser da cayenne faktisk smager forfærdeligt. Bland noget juice første omgang med en teske og når din krop får vænnet sig til det, forhøjer du mængden. For at undgå overdosering, skal du sikre at få en kvalificeret læges råd. Endnu bedre så kan du undgå den ubehagelige smag og få optimal dosering ved at købe Cayenne som ingrediens i effektive slanketabletter der virker.

 

Krom er ikke bare noget man bruger til at gøre motordele skinnende blanke. Krom er en essentiel og livsnødvendig del af dyr og menneskers ernæring. Krom er i modsætning til vitaminer et grundstof – mere kendt som et mineral. Et sølvhvidt skinnende metal. I biologien – det vil sige den krom vi indtager er trivalent krom. Et krom atom der har afgivet 3 elektroner. Behovet for krom mg for mg er meget lavt i forhold til andre vitaminer og mineraler, og derfor betegnes krom som et sporstof. Allerede i 1950’erne fandt man ud af at krom var livsnødvendigt for at rotter havde glucosetolerance. Krom er interessant i forhold til piller der virker, da det har en effekt på vores blodsukker. Insulin er hormonet der sørger for transport af sukker fra blodbanen over i kroppens muskel, lever og fedtceller. Krom fungere som et hjælpestof for insulin. Det øger vel og mærke kroppens insulinfølsomhed, således at man behøver mindre insulin, for at transportere sukkeret væk fra blodbanen. I og med at krom sørger for at sukkeret bliver bedre optaget fra blodbanen, så nedsætter det sukkertrangen. Krom er bedst kendt for at nedsætte trangen til søde sager. Netop denne mindre trang til søde sager gør at krom er god ingrediens i tabletter der virker.

Slank uden Slankemidler der virker

Den absolut undgåeligeingrediens i enhver effektiv slankekur med slankepiller, er en hvis grad af cardio. Piller der virker, virker dobbelt så effektivt, hvis man er i stand til at hanke op i sig selv, og komme ud og motionere. Des mere effektivt man motionerer, des mere effektivt et vægttab opnår man. Slank med kapsler der virker har flere aspekter. Man kan ikke sætte sig på sin flade bagdel, se tv, spise burgere og så bare guffe piller vel vidende om at det er slankekapsler der virker. Slankemedicin virker ikke ene og alene i kraft af sig selv. I så fald ville de være livsfarlige. Slankepiller skal indgå i en omlægning af livsstil, så man kan næsten tale om en synergieffekt, hvor Slankemedicin der virker, kun er en hjørnesten i vejen mod et godt og varigt vægttab. Alle mennesker producerer et stof der hedder T3. T3 er er sammen med T4 det menneskelige stofskifte hormon og kunne man i håndkøb få ren t3 så ville t3 nok være den mest effektive tabletter der virker. Ved at indtage T3 ville man kunne skrue op for sit kalorieindtag, og samtidig forbrænde en frygtelig masse ekstra kalorier. Mange mennesker med et naturligt højt stofskifte ligner nogen der spiser effektive tabletter,  – de har svært ved at tage på, ser tynde ud, og har samtidig en god appetit. Essensen er dog at vi ikke alle er født med en høj produktion af T3 og derfor kan det være et must med effektive Slankemedicin der virker hvis man hurtigt vil af med nogen overflødige kg. Men det i sig selv er ikke nok. Den mest effektive tablet der virker er motion. Hvis motion kunne fås på pilleform, så ville vi have en sund nation. Ikke nok med 30 minutters dagligt løb alene, forbrænder mere end de fleste Slankemedicin der virker, så er motion også godt for hjertet, humøret og konditionen. Derfor skal motion altid kombineres med Slankemedicin der virker.

Slankemidler i Danmark

Helt tilbage til starten af forrige århundrede tilbød lægerne, løsninger på overvægt. Dengang var det dog meget vovede og farlige metoder man brugte til slankning. Eksempelvis amfetamin blev brugt som slankemiddel. I dag er de mest udbredte receptpligtige slankepiller – piller som Reductil, Xenical og Acomplia. Reductil og Xenical er de mest udbredte.

Reductil viker ved at blokere for sultfremmende receptorer i hjernen. Reductil hvis aktive stof hedder sibutramin, øger fornemmelsen af mæthed og nedsætter trangen til at spise. Desværre er ofte sete bivirkninger: Forstoppelse, søvnløshed og mundtørhed. Endvidere ses der ofte hovedpine, kvalme og angst i forbindelse med indtagelse af Reductil.

Xenical er et anderledes spændende produkt. Nogen kalder det ikke uden grund for de fedes antabus. Xenical indeholder et stof der hedder orlistat. Det blokerer optagelsen af fedtmolekyler i mavetarmkanalen. Ca en tredjedel af alt fedt forhindres i at blive optaget. Såfremt brugeren spiser moderate mængder fedt, så ses der fedtet og olieagtig afføring, og syndes der virkelig med de fede kalorier, så bevirker orlistat at der nærmest løber olie fra anus.

Acomplia indeholder det aktive stof Rimonabant. Rimonabant tager trangen til at spise og er samtidig også smart for folk der ryger. Det tager også trangen til at ryge. Desværre er bivirkningerne kraftige og omfatter blandt andet kvalme og depression.

Slankepillerne uden recept er næsten umulige at remse op. Der findes flere hundrede på det danske marked. Fælles for dem er at 95 % næsten er uden effekt, såfremt de ikke følges op af en stram og kontrolleret diæt. Fordelene er som oftest at de har færre bivirkninger, men til gengæld er de ikke bakket op af de samme strenge medicinsk videnskabelig studier, der garanterer deres effekt og sikkerhed. En ting er sikkert. Der vil være gang i markedet, lige så længe som danskerne efterspørger piller der virker.

Slankepiller uden recept

I Danmark fåes en del forskellige slankepiller uden recept. Af dem kan nævnes thermapower, thermaXpower, thermobooster, ALLI, CLA+ osv. osv. Heraf er det kun de to sidste der er godkendt til markedsføring fra Danmark til og i Danmark. Alli og CLA samt flere andre slankepiller uden recept har muligvis en lille påviselig effekt i kliniske studier, men ingen slankepiller uden recept  virker uden en omlægning af kostvanerne, samt en fornuftig velplanlagt slankediæt. Ønsker du at tabe dig, bør du overveje at gå til en diætist eller i første omgang sætte dig grundigt ind i hvordan du omlægger din kost. Tabletter uden recept kan godt hjælpe dig her og nu, men vejen til et sundt og varigt vægttab går gennem en kostomlægning. Slankepiller uden recept i DK er endvidere et tabu for fødevarestyrelsen. I så fald der kom en virkelig effektiv slankepille på markedet i Danmark, så ville den skulle sælges på recept, da det er ulovligt at anmelde et slankeprodukt i Danmark, uden at kunne på vise videnskabelig dokumentation og kliniske studier for slankepillens effekt, samt den ufarlighed for mennesker. Søger man på google efter uden recept, så vil der komme en masse hits op, men det er meget få af dem der er egentlige effektive piller uden recept, der rent ud faktisk virker. Ønsker man at  benytte slankepiller uden recept er det en god ide at kontakte sin læge først, da flere af slankepillerne uden recept, der er i handlen, kan have en lang stribe af kontraindikationer. Ofte indeholder slankepiller store mængder koffein, synefrin og endnu være så kan de indeholder det poteintielt helbredsskadelige stof “efedra” – der ofte indeholder op mod 8 % ren efedrin, der bedst er kendt som et amfetaminderivat. Hvis man er i tvivl om hvorvidt slankepiller uden recept er farlige, så er der her et par ting man kan være opmærksom på. Hvis man ikke har noget helbredsmæssige problemer bør man kun være opmærksom på om midlet indholder efedrin, når man køber slankepiller uden recept.

Om Slankepiller.dk

Slankepiller.dk er et uafhængigt nyhedssite, der har til formål at oplyse den brede befolkning, om udviklingen i kosttilskudbranchen og medicinalindustrien, specielt med henblik på vægttabsmedicin, naturlige slankepiller m.m. Effektive slanketabletter der virker, er efterhånden et sjældent syn i håndkøb. Slankepiller er kontrolleret af lægemiddelstyrelsen, der ikke ønsker at slankepiller skal være frit tilgængelige for den brede befolkning i håndkøb. Slankepiller skal ifølge dem være kontrolleret af staten. Om det dækker over at Staten vil tjene penge på slankepiller der virker i form af skatter osv. eller der virkelig ligger gode intentioner bag, i kraft af at man vil beskytte den brede befolkning mod farlige bivirkninger fra slankepiller vides ikke. Der findes piller med bivirkninger. Bivirkningerne ved slankepiller kan være alt fra forhøjet blodtryk, til uregelmæssigt hjerterytme, depression og i værste tilfælde hjertestop. Som med al anden medicin, så er der bivirkninger ved slankepiller. Der er selvfølgelig også bivirkninger ved Slankemidler der virker. En tommelfingerregel er nok at des bedre slankepiller virker, des flere bivirkninger vil der forekomme.

www.slankepiller.dk forsøger vi at forholde os neutralt til slankepiller. Med tiden vil der formentlig dukke reklamer op for diverse kosttilskud og herunder tabletter på vores side. Dette skyldes selvfølgelig at slankepiller .eu har brug for en lille indtjening til, fortsat at kunne dokumentere, advare og vejlede om slankepiller. Vi vil under alle omstændigheder forsøge at forholde os objektivt til slankepiller, også selvom der måske med tiden ville optræde reklamer for slankepiller på siden.