Slankepiller.dk online igen

doktor

Find de rette slankepiller for dig!

Besvar 6 korte spørgsmål og få vores forslag til slankepiller, der passer til dine behov.

Trin 1 af 6

16%

Efter en længere periode, med meget dårlige visninger i søgemaskinerne, grundet problemer med vores serverudbyder, så er Danmarks kommende mest objektive forum og slankepiller, slankepulver og andre vægttabsmidler, snart online igen, med gode tips, tricks og nyheder til dig, der har et seriøst ønske om vægttab.

På www.slankepiller.dk kan du læse alt om slankepiller. Her kan du både finde info om de gamle slankepiller med efedrin, slankepiller som letigen, og mere moderne slankepiller, der forsøger at efterligne effekten af slankepiller med efedrin. I den kommende til vil vi have fokus på de amerikanske skaler med DMAA – en stimulans der er meget lig amfetamin i effekt, og som på amerikansk jord den seneste tid har kostet 2 dødsfald blandt amerikanske marinesoldater. DMAA er blandt andet kendt fra produkter som jack3, spirodex og lignende. Vi opfordrer alle til at holde sig langt fra slankepiller og andre piller, der indeholder DMAA, da bivirkninger kan have uoverskuelige konsekvenser.

Mere generelt, vil vi publicere nogle nye artikler for dig, der har et ønske om vægttab og livsstilsomlægning, så du kan blive sommerklar. I disse artikler vil vi komme med realistiske bud på slankepiller der virker, samt prøve at afdække hvilke produkter fra kosttilskudsbranchen der er såkaldte “no bullshit” produkter, og som rent ud faktisk kan inducere vægttab.

Har du et ønske om en specifik artikel her på “slankepiller” , så er du velkommen til at skrive til admin.