Stjernernes bizarre slanke hemmeligheder

doktor

Find de rette slankepiller for dig!

Besvar 6 korte spørgsmål og få vores forslag til slankepiller, der passer til dine behov.

Trin 1 af 6

16%

I dag er det svært at finde deller på de kendte i Hollywood.

Dagens stjerner er slanke og tonede, skåret til som græske statuer, og tonet efter idealbilledet. Hvis du spørger til deres slanke hemmeligheder, så fortæller berømthederne ofte om deres “gode gener”, deres hengivenhed for junk food, eller erklærer, at deres hemmelighed til at forblive tynde simpelthen er fordi de kører rundt efter deres børn.

Men her er hvad du bør vide: en masse af dem lyver.

Angelina Jolie har arbejdet med Gunnar Peterson, der har leveret os de snavsede sandheder om, hvordan stjernerne når deres idealbillede.

Celebrity træner Gunnar Peterson, der har trænet Angelina Jolie, Jennifer Lopez, og Penelope Cruz, siger: “Jeg havde en skuespiller med mig fire gange om ugen som supplement til den daglig motion – Når Press spurgte, hvordan hun havde ‘forvandlet’ hendes krop, sagde hun: “Åh, jeg laver yoga og vandrer med min hund. ” Det får mig til at grine” sagde Gunnar Peterson.

Så næste gang du ser en åleslank berømthed prale om hendes afslappede tilgang til at spise, så husk dette:

De tager medicin og slankepiller der virker.

Når Lindsay Lohan blev anholdt på mistanke om spirituskørsel, oplyser politiet, at de fandt kokain i hendes lomme. Paris Hilton blev for nylig optaget til det amerikanske talkshow med Larry King. Her fortalte hun at hun tager Adderall for ADHD.

Begge stoffer er ofte brugt af kvinder, der ønsker at tabe sig. Hollywood’s party piger har altid adgang til visse lægemidler, der er kendt for at hjælpe med at smide de overflødige kilo. I øjeblikket er Adderall det seneste slanke narko, som de er helt tossede med i Hollywood, og antallet af berømtheder der er afhængige af det fortsætter med at stige.

Næsten alle kvindelige Celebrities der er blevet anholdt – fra Paris til Nicole, fra Lindsay til Britney Spears – har haft recept på Adderall i deres håndtaske. Det holder dig vågen, mens det dræber din appetit.

For jet-set pigerne der er hårdt festende, er det blevet en mirakel slankepille – en, dog med potentielt farlige konsekvenser. Selv når det tages som anvist, kan Adderall forårsage psykotiske episoder, depression og alvorlige hjerteproblemer.

Spiseforstyrrelses ekspert Carolyn Costin, som har behandlet mange Hollywood skuespillerinder, siger hun selv har set en stigning i “lægemidler, der anvendes mod ADHD bliver misbrugt i flæng af de kendte som slankepiller”.

Nogle berømtheder tager Clenbuterol, en slankepiller der er kendt som “Clen”. Sædvanligvis ordineres det til behandling af luftvejsproblemer hos heste, hos mennesker kan det medføre fedttab. Mens Clenbuterol og Adderall skaber en slankende effekt på kort sigt, efter et stykke tid oplever brugerne en pludselig og ukontrollerbar vægtøgning. Pillerne går ind og påvirker det naturlige stofskifte så det bringes i uorden.

Træner på Manhattan – Justin Gelband, der arbejder med catwalk og magazin-modeller, siger: “slankepiller og steroider er vildt populære lige nu. Efter Kate Moss blev fanget har det vagt opsigt i modelbranchen og modelbureauer begyndte, at slå ned på piger med hardcore stoffer som kokain og heroin. Så nu er det mere slankepiller og steroider, de er lettere at skjule, og hvis pigerne bliver presset kan de sige, at de har en recept. ”

De spiser ikke andet end kogte æg

Under indspilningen af Cold Mountain, gik der rygter om, at en berømt skuespiller på settet kun spiste kogte æg. Hun ville stå op om morgenen og spise et og derefter spise et eller to i slutningen af dagen. At var hele hendes diæt. Og tilsyneladende er hun ikke alene.

Celebrity træner David Kirsch siger: “Jeg havde en kunde, der var ved at blive klar til Oscarnominering og alt, hvad hun spiste var ét måltid om dagen – to hårdkogte æg! Jeg var i stand til at overtale hende til at tilføje nogle mandler og en proteinshake og nogle vitamintilskud. “Det er en selvdestruktiv strategi. Du skal spise nok og især protein for at opbygge en smuk, slank og tonet fysik. ”

De hurtige

Paris Hilton vakte opsigt, da hun gik ind i New York restaurant Nobu for nylig. Når en tjener spurgte arvingen om bestilling, blev han stille og roligt fortalt: “Mineral vand.” Faktisk var det så vildt, at i løbet af sine to-timers “måltider” indtog Paris kun slurke af vand og Red Bull – hun spiste ikke en enkelt bid mad. Og hun er ikke alene. Superslanke Desperate Housewives “-stjernen Marcia Cross blev spottet spisende på en restaurant for et par år tilbage, med hende mand Tom Mahoney.

Ifølge et øjenvidne: “Han ordrede havaborre og rejer, mens hun bare nippede frugtsaft.” Marcia indrømmede for nylig til pressen, at for at være tynd var det: “Ikke at spise er en konstant kamp. Det er ligesom de betaler mig for ikke at spise. Det er et levende helvede. ” Så er der skibsførerens udrensningskur, ellers kendt som lemonade diæt: vand blandet med ahorn sirup, citronsaft og cayennepeber.

Beyonce skulle være med i nogen optagelser og skulle på 2 uger tabe 10 kg for at være med i filmen Dreamgirls, og Jared Leto brugte diæten til at tabe 13 kg, da han havde fået rollen til at spille Mark Chapman i filmen ”kapitel 27”.  Gunnar Peterson kalder det “Idiotens” slankekur.

“Jeg havde en kunde, der gjorde det, og jeg troede, han var syg,” siger Peterson.

“Hans hud var grå og hans øjne havde frygtelige mørke rander under dem. Han vaklede når han gik, og det var efter blot ti dage! ” En af Hollywoods beskidte små hemmeligheder er ”intravenøs diæt”, hvor berømtheder lader sig indlægge og sat på intravenøs føde, så de kan undgå at spise helt. Peterson siger om IV kost: “Dette er fuldkommen latterligt. Hvis du gør dette, er det ikke fedt, du er sindssyg! ”

Suzanne Peck er direktør for slankeprogrammer på Homefield Grange Retreat, et udrensnings og kursted i UK, der er baseret på juice-faste. Hun siger: “Fasting er designet til at få fordøjelsen til at slappe af, og derfor giver det kroppen overskud til udrensning af toksiner og helbredelse af kroppen i almindelighed, kuren er ikke til for, at kvinderne kan passe en størrelse nul kjole. ”

De misbruger afførende te og afføringsmidler

Britney Spears har aldrig været genert over hendes kærlighed til junkfood og beskæftiger sig med alle metoder for, at modvirke hendes smag for Taco Bell. Hun ryger, drikker kaffe og Red Bull, har slankepiller i hendes taske og tager Adderall. Hun har også blevet set vandre rundt hele natten for at finde en købmand, der forhandler afføringsmidler.

Og hun er bestemt ikke alene. I dag er der mange skuespillerinder, der tager afføringsmidler i form af “slanke te”, som har en mild afførende virkning. Nogle starlets drikker op til ti kopper om dagen.

Træner – Gelband siger: “Den seneste tendens blandt modellerne er en blanding af afførende te med udrensende kost. Alle drikker udrensnings og afførende te. ”

De kæderyger

Grey’s Anatomy stjerne Katherine Heigl ser ud til at have mistet 7 kg det seneste år. Hun kan have fulgt en sund kost plan, men det virker til at hun havde et hemmelig våben – hun røg konstant.  For et par dage siden blev den smukke blondine spottet til frokost i Los Angeles. Hun bestilte bare en salat, men tilbragte måltidet med at kæde-ryge. I dag bliver hun sjældent fotograferet uden en cigaret i munden, og når hun ikke ryger, så ses hun knugende en pakke. Marc David, ernæringpsykolog og forfatter til ”Slow Down Diet” siger: “Det er et valg, virkelig. Du vælger risikoen for lungekræft og død frem for at behandle din krop med respekt –  i et forsøg på at være slank. ”

De spiser peanuts

Træner af supermodeller Gelband indrømmer: “Jeg havde en pige, som levede af Diet Coke og jordnødder. Hun drak 10 Diet Cokes en dag og spiste en stor pose nødder. Hvis hun blev sulten, så røg hun. Hun havde store poser under øjnene , og hun så fortabt ud. Det var forfærdeligt. ”

De indtager enorme mængder af koffeinpiller og kaffe

Paparazzi billeder viser regelmæssigt Hollywoods tyndeste skuespillerinder, såsom Renee Zellweger og Mary-Kate Olsen, iført sportslige kæmpe solbriller og jævnligt på vej ud fra Starbucks, hvor de knuger gigantiske kopper kaffe. Dette er en tendens i Hollywood, hvor mange tror kaffe ikke kun sætter hastigheden på deres stofskifte  op, men også afholder dem fra at spise.

“En kunde jeg havde ville næsten ingenting spise hele dagen, hun drak bare kaffe hele tiden,” siger træner til stjernerne Peterson. “Hun ville have noget salat en eftermiddag, og drikke kaffe i stedet for middagsmad. Terapigruppen var spild af tid for pigen på grund af den sygelige tilstand hun befandt sig i.”

Marc David siger: “Kaffe og koffein kan faktisk gøre dig fed. Hvis du drikker for meget vil koffeinen efterligne en stress reaktion i vores kroppe og dit cortisol og insulinniveau vil stige. Disse forhøjede niveauer af stress hormon får kroppen til at lagre fedt. ”

De bærer nikotinplaster

Peterson siger: “Jeg havde en fyr med et Nicorette plaster, ikke for at stoppe med at ryge, men for at stoppe trangen til mad! Dette er en latterlig tilgang og absolut ikke noget der er holdbart i længden. ”

De lever i træningscenteret

Hvem kan glemme dem, fotografier af Teri Hatcher som skind og ben joggende gennem Hollywood med vægte i begge hænder og knoglerne der nærmest stak ud gennem hendes hud? Skuespiller Kate Hudson,skulle forsøge at tabe de 30 kg hun havde fået mens hun var gravid med sønnen Ryder, trænede 3 timer dagligt i tre måneder.

Som forberedelse til sin rolle som den sexede Daisy Duke trænede Jessica Simpson i to timer om dagen, seks dage om ugen.

Justin Gelband siger: “Du kan blive afhængig. Medmindre du er en professionel atlet, behøver du ikke at træne mere end halvanden time om dagen for at få et fantastisk resultat. “Amber Kenain, general manager hos Crunch gym i Hollywood, en af de kendtes favoritter, fortalte Glamour magazine: “Der er en sanger/skuespiller, der træner i mit gym i cirka fem timer om dagen, selv i weekenderne. Hun tilbragte sin fødselsdag her.” Peterson indrømmer: “En masse af de mest veletablerede stjerne-kvinder gør de rigtige ting: spise sundt og motionerer, men ikke som besat. Men mange af de unge kendisser kommer tit ud i helt sindsyge ekstremer.”

Han tilføjer: “Glem at forsøge, at komme til at ligne en berømthed – se på dig.Virkeligheden er, at pigen med 5 kg overvægt der elsker hendes krop er ved at vinde over pigen, der er undervægtig men hader sig selv.”Der er ingen hetero fyr i verden, der kender forskellen mellem en størrelse 14 og en str. 4”. Hvis du vil tabe dig, så sørg for at træne optimalt, lev sund og spis nogen sikre men effektive slankepiller der virker.